Vă ținem la curent din 1993

Din 1993 până astăzi, te ținem la curent. Instalații electrice și industriale, branșamente monofazice și trifazice de ordinu miilor, automatizări, posturi de transformare, linii de joasă și medie tensiune și așa mai departe.

Fair Play Șerban este una din primele firme atestatede ANRE și ISO și suntem aici în continuare să vă oferim soluțiile de care aveți nevoie.

Seriozitate
Suntem o echipa Fair Play care priveste cu seriozitate fiecare cerinta, fiecare solicitare si fiecare client. Dorim sa oferim solutii rapide, sigure si fiabile pentru fiecare solicitare primita de la clientii nostri. Vechimea pe piata si clientii nostri ne recomanda!
Calitate
Suntem o echipa Fair Play, prin urmare lucram numai cu materiale de calitate ! Inca de la inceput ne- am indreptat spre branduri consacrate : Gewiss, Legrand, Schneider, Eaton, ABB. Electricienii nostri beneficiaza in permanenta de sesiuni de instruire pentru a executa instalatii la cu cele mai moderne echipamente, in conformitate cu cele mai noi reglementari tehnice si legislative. Instalatiile executate de noi ne recomanda !
Performanta
Suntem o echipa Fair Play, prin urmare oferim solutii performante ! Deviza noastra este sa oferim clientului ce are nevoie. Prin urmare inginerii nostri evalueaza cerintele si ofera solutii tehnice performante, la costuri minime si calitate maxima !
Inovatie
Suntem o echipa FAir Play, prin urmare dorim sa fim pionierii celor mai moderne solutii si echipamente tehnice! Ne place sa tinem pasul cu tehnologia, de aceea, implementam in instalatiile noastre cele mai moderne tehnici si solutii existente pe piata.
Loialitate
Suntem o echipa Fair Play, de aceea suntem mereu loiali partenerilor nostri ! Dorim sa fim alaturi de partenerii nostri prin suportul tehnic oferit 24 ore din 24. Inginerii nostri sunt mereu deschisi sa raspunda apelurilor partenerilor nostri pentru a oferi interventii rapide, sigure, eficiente ! Partenerii nostri cu care colaboram de ani de zile, ne recomanda!
Flexibilitate
Suntem o echipa Fair Play, de aceea dorim sa fim flexibili in fata nevoilor clientilor nostri ! Atunci cand este cazul, ne adaptam la diversele imprejurari care influenteaza activitatea echipelor noastre si ale partenerilor nostri. Dorinta noastra este de a ajuta partenerii, prin urmare, ne adaptam la orice situatie cu care am putea sa ne confruntam. Partenerii nostri pot confirma acest lucru.
#CurentulSuntemNoi

Te-am convins?

Contactează-ne acum